BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

kucen yg comey.....

kucen yg comey.....

Tuesday, April 5, 2011

Pejam Celik..

Pejam celik, pejam xcelik2. Dua-dua ada beza. Tapi aku still pejam yang boleh celik lagi. Alhamdulillah. Itu bermakna aku masih boleh berubah & bertaubat. Dah agak lama aku xbalik kampung. Bukan lari dari rumah, tapi merantau di negeri seberang. Tinggal oversea katakan.

Puas aku memikirkan perkara seterusnya dalam hidup aku. Sambung belajar? kerja? kahwin? Xbuat apa2?? Kahwin tu lambat lagi rasanya. Calon pun entah kemana. Tapi rata2 umur sebaya aku dah sebut pasal kahwin. Advance juga diorang nie. Kerja? Apa kerja yang sesuai utk aku?
Tapi aku suka tengok situasi dimana pasangan suami isteri belajar bersama-sama. So sweet.
Mostly yang sambung master. Yang degree pun ada juga. Sama-sama cari ilmu dan tidak buat maksiat. Aku? Still working on FYP. Hope to finish it soon. Supaya aku boleh concentrate on final exam then FYP presentation and last but not least Palapes.

0 comments: